Jiff-Elite Knife&Scissor Sharpener KIQ, olló és kés köszörű
Szállítási költség |
Termékbecserélési garancia |
Pénzvisszafizetési garancia |
Az áru 98%-a |
A sima pengék és az olló csiszolására tervezett csiszoló otthoni és professzionális használatra
Használat:
Kés csiszolása: Durva csiszolás- karbid – a penge helyes szögének létrehozásához vagy visszaállításához. A pengét mindig szilárd és sima felületre helyezze, a vágóéllel felfelé, és mozgassa a csiszolót a fogantyúról a penge hegyére, az ábra szerint. 1. és 2. ábra. A tompa, durva őrlésű keményfém pengék újakkal cserélhetők a 3. ábra szerint. Finom csiszolás– kerámiai – befejezi a kés élezését vágás előtt. A darálót mindig szilárd és sima felületre tegye. Helyezze a kést élével a V nyílásba, és óvatosan hajlítsa le a penge hegyét. Húzza a pengét a nyílás fölé a fogantyúktól a penge hegyéig, amíg az a kívánt szögbe nem élesedik. Az őrlés során csökkentse a pengére gyakorolt nyomást, mint az az ábrán látható. 4. és 5. ábra.
Olló csiszolása: Tartsa a csiszolót úgy, hogy a keményfém felfelé nézzen. A 6. ábra a jobb oldali olló csiszolásához és fejjel lefelé a bal oldali olló csiszolásához. Helyezze az ollókat mindkét pengével a csiszolóba, nyomja meg az ollót, mint a nyírás során, és nyomja a pengéket a csiszolóba, ahogy a 7. ábra mutatja. Ismételje meg min. 5x az ollóval otthoni használatra és 10-szer professzionális használatra.
Gondozás: Használat után tisztítsa meg a köszörűt ruhával vagy puha kefével, soha ne vízzel. Tárolja száraz helyen.
A köszörű paraméterei:
- karbid: durva csiszolás
- kerámiai: finom csiszolás - 1500
- Kerámia rudak: ollók és kések csiszolása
Ügyfelek megjegyzései